Inrichting | Indeling | Plattegrond  
Vakantiewoningen in de regio Zell am See en Kaprun
Home arrow Haus Almkreek
Haus Almkreek Print E-mail
Haus Almkreek Januari 2006In Kaprun staat Haus Almkreek. Een grote vrijstaande villa voorzien van alle luxe en comfort. De woning staat in Kaprun op loopafstand van het centrum. Vanuit het huis is een prachtig uitzicht over Kaprun. Vlak bij is een supermarkt en bushalte waar de skibus iedere 20 minuten langskomt.

Haus Almkreek heeft twee woningen. De bovenwoning is ongeveer 100 vierkante meter groot en heeft een grote woonkamer, een keuken, een separate eetkamer, Het dorp Kaprun met de burgt op de achtergronddrie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De woning is geschikt voor 4 tot 7 personen. De benedenwoning is ruim 210 vierkante meter groot en heeft een grote woonkamer, een luxe leefkeuken met kookeiland, drie badkamers (whirlpool, massagedouche), en 6 slaapkamers. De woning is geschikt voor 10 tot 14 personen. Uiteraard kan het hele huis gehuurd worden voor maximaal 21 personen. Haus Almkreek is in 2005 volledig en zeer grondig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het huis is gericht op het zuidoosten en licht gedurende de dag lekker in de zon. De tuin is groot. Iedere woning heeft zijn eigen balkon en terras.

Naast het huis is een separate ski ruimte waar de ski’s en skischoenen (skischoen droog installatie) uit- en aangetrokken kunnen worden. Verder is een grote overdekte parkeergarage voor 3 auto’s aanwezig. In totaal zijn er 6 parkeerplaatsen.