Winter Haus Almkreek | Winter Schmiedhaus  
Vakantiewoningen in de regio Zell am See en Kaprun
Home arrow Verhuur
Verhuur Print E-mail
Beschikbaarheid

In het voor- en naseizoen hebben wij nog diverse weken vrij. Informeer naar de zeer gunstige prijzen. Huren is al mogelijk vanaf € 300,- per week

Winter 2010-2011
De verhuur voor de komende winter is weer begonnen. Voor de vakantie periodes hebben wij op dit moment nog appartement Kapruneralm in de week voor Kerst vrij. Een heerlijke week om te skien. Er heerst een stilte voor de storm op de pistes. Geen lange wachtrijen bij de liften en alles verkeerd in top Kerstsfeer. Kijk voor de details bij de volgende pagina's

Winter 2010 - 2011 - Almkreek
Winter 2010 - 2011 - Schmiedhaus

Er zijn nog enkele mogelijkheden voor de winter.

Zowel in het naseizoen (de periode tot aan de kerstvakantie) als in het voorseizoen (de periode mei en juni) kan er prima geskied worden. De opening van het skigebied in Zell am See (Schittenhoehe) is vaak in november gepland. Uiteraard is dit afhankelijk van de sneeuwcondities. Tussen midden november en de kerstperiode zijn de condities uitmuntend. Een perfekte periode om alvast van de sneeuw te genieten en de eerste skiervaringen van het seizoen op te doen.

Geniet ook eens van de Oostenrijkse herfst. De natuur verandert langzaam in schitterende warme kleuren. Heerlijk om te wandelen of te fietsen. Genieten van de laatste warme zonnestralen van het jaar.

De verhuur voor de winter 2010/2011 loopt nu volop. Er zijn nog een paar mooie weken vrij. Wees er snel bij, want vol=vol.

De boekingen voor de zomer 2011 beginen druppels gewijs ook binnen te komen. Wilt u in het hoogseizoen op vakantie, wacht dan niet te lang. Nu nog volop keus.

De gegevens zijn bijgewerkt op 2 februari 2011.