Inrichting | Indeling | Plattegrond  
Vakantiewoningen in de regio Zell am See en Kaprun
Home arrow Altes Schmiedhaus
Altes Schmiedhaus Print E-mail

Das alte Schmiedhaus - Bauernhof met een modern innerlijk

Das alte Schmiedhaus ligt op de zuidhelling recht tegenover Kaprun in het dorpje Fürth. Op 2 kilometer van Kaprun en 3 kilometer van Zell am See. De ligging is absoluut fantastisch. Vanuit het huis kijk je naar de hoogste bergketen van Oostenrijk met uitzicht het skigebied van Kaprun (Maiskogel) en de Kitzsteinhorn (Gletscher). Het huis ligt midden in het kleine dorpje en is een van de oudste huizen (aan de buitenkant !). In 1782 is door een locale smit gebouwd. In 2001 is het huis volledig gerestaureerd en biedt daarmee een typisch Oostenrijkse uitstraling met de inrichting van nu.

Het huis ligt aan de voet van de berg is daardoor ook in de winter heel goed bereikbaar. Achter het huis zijn 4 ruime parkeerplaatsen aanwezig. In het afsluitbare tuinhuis kunt u de ski’s neerzetten. Ook is een skischoendroger in het tuinhuis aanwezig. Via het pad bereikt u de voordeur. Deze geeft toegang tot een kleine centrale hal waarvandaan de benedenwoning en de bovenwoning bereikbaar zijn.

Op diverse manieren kan het huis gehuurd worden. De benedenwoning is geschikt voor 4-8 personen. De bovenwoning is geschikt voor 6-12 personen, Het hele huis is geschikt voor groepen van 10-20 personen. Een en ander is afhankelijk van de groepsamenstelling.